بایدها و نبایدهای دندانپزشکی در دوران کرونا (قسمت اول)

توسط: | برچسب ها: , , , | نظرات: 0 | مرداد ۴ام, ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

شیوع ویروس کرونا در کشور از اسفندماه پارسال سبب شد تمامی فعالیت‌ها جز آن دسته از کسب و کارهایی که با ضروریات مردم سروکار داشت تعطیل شود اما با پایان یافتن تعطیلات سال ۹۹ ستاد ملی مقابله با کرونا با تقسیم‌بندی کسب و کارها، اجازه شروع به کار فعالیت‌های کم‌ریسک را صادر کرد.

در شرایطی که بیماری منحوس کرونا در کشور جا خوش کرده است مشاهده می‌شود عده‌ای از بیماران که روند درمان آنها نیمه‌ کاره باقی مانده به علت ترس از ابتلا به کرونا از مراجعه به دندانپزشکی پرهیز می‌کنند؛ از طرفی افرادی نیز هستند که بیماری کرونا را عادی دانسته و بدون توجه به شیوع آن به خاطر کوچکترین مسایل راهی مطب‌های دندانپزشکی می‌شوند و امکان دارد در دام تله‌های ویروسی بیفتند.

از نیمه دوم اردیبهشت ماه با ابلاغیه معاونت درمان کشور، ارائه خدمات اورژانسی و ضروری در سراسر کشور با رعایت دقیق پروتکل و دستورالعمل‌های ابلاغی قابل انجام است.

دندان درد و بیرون رفتن از خانه برای خیلی از ما کابوس ترسناکی است که نمی‌دانیم در مواجه با آن در موقعیتی که کرونا در وضعیت هشدار قرار دارد چه کار باید بکنیم.

علائم ویروس کرونا

کرونا با علائمی شبیه به سرما خوردگی مانند آب ریزش بینی،لرزش دستان، تب ، بدن درد، عطسه، سرفه، مشکلات تنفسی دارد. بنابراین اگر علایم بیماری را دارید، از مراجعه به دندانپزشکی خودداری کنید.

 نوبت‌دهی برای جلوگیری از تجمع افراد در مطب 

برای جلوگیری از ابتلا به کرونا وقت‌دهی به بیماران طوری تنظیم شود که پس از خروج هر بیمار، بیمار بعدی حاضر شود تا به این صورت در اتاق انتظار شاهد تجمع نباشیم. مراجعه کنندگان باید بدانند در مطب‌ هایی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند خطر انتقال ویروس نیز به حداقل می‌رسد. همچنین مردم بدانند خود دندانپزشکان بیشتر از بیماران در معرض خطر هستند لذا تمام همکاران دغدغه ارائه خدمت استاندارد در شرایط بسیار خاص را دارند.

بایدها و نبایدهای رفتن به دندانپزشکی در تصویر شماتیک زیر آمده است:

یک نظر بنویسید